Para Birimi :

Alanya Transfer

Alanya Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Alanya Transfer

Alanya transfer hizmetindan nasıl faydalanabilirim? Akdeniz Bölgesi’nin gözbebeği hâline gelmiş ve Türkiye’nin turizm cennetlerinden biri olan Alanya, güzelliği ile güney sahillerinin incisi olarak göze çarpmaktadır. Roma, Bizans ve Selçuklu gibi bir dönemin güçlü imparatorluklarına ev sahipliği yapmış olan Alanya, deniziyle de bütün ilgiyi ve ihtişamı üzerine çekmektedir. Mavinin en açık tonlarını içinde barınan, Kızıl Kulesi ve Alanya Kalesi’yle sembolik merkezlere konu olan tatil bölgesi, ziyaretçilerini beklemektedir. Toros Dağları’na uzanan ve Antalya’nın gözbebeği sayılan Alanya’ya ulaşmak ve havalimanından dilediğiniz bölgeye ulaşmak artık daha kolay.

2012 yılında faaliyete geçen Alanya Gazipaşa Havalimanı ile ulaşım derdinin de bir sorun olmaktan çıktığı bu tatil yerinde, güzel bir yaz geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Havaalanından kaldığınız otele ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanmak mı istiyorsunuz? Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetleriyle Transferspro.com, size en yeni ve konforlu çözümleri sunar. Profesyonel ekibi ve özel hizmet seçenekleriyle, otelinize veya ulaşmak istediğiniz bölgeye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Vip transfer hizmetleri; Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatleri içerirken, standart araç ile özel transfer  size daha farklı araç seçenekleri sunulur. Antalya havalanından ve Alanya havaalanından Alanya merkeze transfer hizmetleri ile artık ulaşımınız daha kolay hâle gelmektedir.

Üçüncü seçenek olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Alanya transfer hizmetleri için en özel ve rahat çözüm önerileri için Transferspro.com iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.