Para Birimi :

Antalya / Alanya - İncekum Transfer

Antalya / Alanya - İncekum Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - İncekum Transfer

Antalya/Alanya – İncekum transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı bir mahalle olan İnkecum, küçük bir belde olarak tatilcilerin uğrak yerlerinden bir tanesidir. Akdeniz Bölgesi’nin bu ufak ama huzurlu beldesi, turizmin yanı sıra, tarım ve hayvancılığa dayalı bir ekonomiye sahiptir. Gelişen turizm ile birlikte, birçok 5 yıldızlı otelin İncekum sınırlarında yer edindiği de biliniyor. Mahallenin içerisinde ve çevresinde yer alan gezilebilecek yerler arasında; Yörük Müzesi, Water Planet Aqua Park, Sealanya Dolphin Park bulunuyor.

Tatil başta olmak üzere birçok seyahatin son durağı haline gelen İncekum ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 108 km’dir.  Alanya Merkez ile İncekum arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 27 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, İnkecum’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1,5 saati aşkın bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan İncekum’a karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız ise 1 saati aşkın bir süre zarfında bölgeye ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Alanya  - İncekum transfer hizmetleriyle, seyahatinizi konforlu bir hâle getirebilirsiniz. Transferspro.com, yenilikçi ve akılcı transfer hizmetleriyle size kaliteli bir yolculuk vadeder. Verilen hizmetler için üç çeşit transfer çeşidi sizlere sunulmaktadır. Sadece sizin kullanımınıza tahsis edilmiş araçlardan faydalanmak istiyorsanız, Vip Araçlar İle Özel Transfer veya Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Daha ekonomik çözümleri tercih ediyorsanız, yolculuk esnasında diğer Transferspro yolcularının da size eşlik edeceği Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer seçeneğinden faydalanabilirsiniz.