Para Birimi :

Antalya / Alanya - Konaklı Transfer

Antalya / Alanya - Konaklı Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - Konaklı Transfer

Antalya/Alanya – Konaklı transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya – Alanya karayolunun kuzeyinde yer alan Konaklı, deniz kenarında bir düzlükte yer almaktadır. Antik bir kent olarak adlandırılsa da küçük bir yerleşim alanı görmek daha doğru olacaktır. Konaklı üzerinde bulunan kalıntılardan yola çıkılarak Roma döneminden izlerin bulunduğu bilgisi edinilmiştir. Alanya – Konaklı bölgesinde gezilecek yerler arasında Alanya Fun Sea Park ve Hanzade Hamam Spa Center yer almaktadır.  

Antalya/Alanya bölgesinde bulunan ve tatilcilerin sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden olan Konaklı ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 110 km’dir.  Alanya Merkez ile Konaklı arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 14 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Konaklı’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Konaklı’a karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız ise 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Alanya  - Konaklı transfer hizmetleri ile transferinizin gerçekleşmesini istediğiniz saatten 24 saat öncesinde, rezervasyon yaparak üç çeşit transfer hizmetinden faydalanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transferler, sadece sizin kullanımız için sunulan Mercedes Vito gibi araçlarla ya da binek araçları tercih ederek seyahatinizi tamamlayabilirsiniz. Daha uygun fiyatları içeren transfer çeşitlerini gözetenler için ekonomik transfer çeşitleri arasında yer alan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetleri, Transferspro.com tarafından sizler için sunulmaktadır.