Para Birimi :

Antalya / Alanya - Mahmutlar Transfer

Antalya / Alanya - Mahmutlar Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - Mahmutlar Transfer

Antalya/Alanya – Mahmutlar transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Alanya’nın ilk belde belediyelerinden bir tanesidir. Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı olan mahalle içerisinde, antik kentlere de rastlamak mümkündür. Beldenin nüfusu yaklaşık olarak 30 bin civarında seyretmektedir. Beldenin ekonomisi ise önemli ölçüde turizm ile sağlansa da tarım faaliyetleri de oldukça önemli bir katkı sağlamaktadır. Belde içerisinde gezip görebileceğiniz antik kentler, İmparator Claudius zamanında kurulmuş olan Leartes Antik Kenti ve Naula Antik Kenti’dir. Muz bahçelerini ziyaret edebilir ve muz üretimi yapılan yerleri görebilirsiniz.

Antalya/Alanya bölgesinde yer alan Mahmutlar ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 131 km’dir.  Alanya Merkez ile Mahmutlar arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 12 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Mahmutlar’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 2 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Mahmutlar’a karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız ise yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Alanya  - Mahmutlar transfer hizmetleri esnek seyahat çözümleriyle kaliteli bir yolculuk yapmanıza olanak tanır. Kolayca ödeme yapabileceğiniz ve sadece 2 adım ile rezervasyon yapabileceğiniz Transferspro.com, size çeşitli transfer hizmetleri sunar. Vip Araçlar İle Özel Transfer gerçekeştirebilir, Standart Araçlar ile Özel Transfer gerçekleştirebilir veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer gerçekleştirebilirsiniz. Havalimanından otele, otelden havalimanına ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!