Para Birimi :

Antalya / Alanya - Türkler Transfer

Antalya / Alanya - Türkler Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Alanya - Türkler Transfer

Antalya/Alanya – Türkler transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Türkler, turizm bölgesinin başkenti haline gelmiş olan Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı bir mahalledir. Belde de turizm kadar tarım da ekonominin önemli bir unsuru olarak öne çıkmaktadır. Turizm açısından öne çıkan bölgelerse Sealanya Su Parkı ve Aromatik Cennet Vadisi gibi yerlerdir. Sakin bir tatil için ve çeşitli sebeplerle ziyaret etmek istediğiniz Türkler’de istediğiniz bir bölgeye ulaşmak için transfer hizmetlerinden faydalanabilir ve ulaşımı daha kolay hâle getirebilirsiniz.

Antalya/Alanya bölgesinde yer alan Türkler ile Antalya arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 104 km’dir.  Alanya ile Türkler arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 20 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Türkler’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Türkler’e karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız ise 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Alanya  - Türkler transfer hizmetleri için Transferspro.com üzerinden online rezervasyon sistemi ile transfer satın alabilir ve ulaşmak istediğiniz yere kısa sürede gidebilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden birini seçerek havalimanı ve otel transferi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 0 Geri iade garantisi ve ödeme kolaylığı sunan Transferspro.com, profesyonel ekibiyle sizlerin hizmetindedir.