Para Birimi :

Antalya / Belek - Kadriye Transfer

Antalya / Belek - Kadriye Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Belek - Kadriye Transfer

Antalya/Belek – Kadriye transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Serik ilçesine bağlı mahallelerinden birisi olan Kadriye, ismini Girit dönemindeki Kandiye’den almıştır. Bölgenin önemli geçim kaynağı turizm ve tarımdır. Bölgede birçok otele ve tatil mekanına rastlamak mümkündür. 20’ye yakın 5 yıldızlı otel ve birçok golf sahası ile oldukça popüler bir beldedir. Kadriye Mahallesi’nde The Land of Legends Theme Park, Katre, Carya Golf Club, Chapito gibi bölgelerde eğlenebilirsiniz. Düzenlenen golf turnuvalarını ziyaret ederek daha renkli bir etkinlik veya tatil planlayabilirsiniz.

İş gezileriniz, konserler, etkinlikler, tatil  veya farklı sebeplerle ziyaret etmek istediğiniz Kadriye ile Antalya/Belek arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 8 km’dir. Antalya ile Kadriye arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak 34 km’dir. Antalya havaalanından, Kadriye’ye gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Transfer hizmetlerinden faydalalanarak, havalimanından otelinize veya otelinizden havalimanına seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Transferspro.com üzerinden birkaç adımda online rezervasyon yapabilir ve keyifli bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Uzman kadrosu ve üstün kalite hizmeti ile farklı transfer çeşitleri bulunmaktadır. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer ve kongre ve seminerler için ekonomik yolcu transferi hizmetleri bulunmaktadır. Özel transferler, sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçlardan oluşurken ekonomik transferler, aracınızı diğer yolcularla paylaşacağınız seyahatleri içerir.