Para Birimi :

Antalya / Belek - Merkez Transfer

Antalya / Belek - Merkez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Belek - Merkez Transfer

Antalya/Belek – Merkez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın en gözde ve sevilen tatil yerlerinden olan Belek, Serik ilçesine bağlı bir mahalledir. Diğer tatil yerlerinden ayrı olarak Belek’in doğal yaşam dengesinin korunması konusunda daha hassas davranılmaktadır. Oldukça temiz ve el değmemiş yapısıyla Belek, size doğanın en içten hallerini sunmaktadır. Belek’te Dinler Bahçesi’ni gezebilir, Aspendos Tiyatrosunu ziyaret edebilir ve Silyon Antik Kenti ile Perge Antik Kenti’nin tarih kokan mimarilerinde dolaşabilirsiniz. Ortalama olarak 6.440 kişilik nüfusa sahip olan Belek’e ulaşımsa oldukça kolaydır.

Belek’in el değmemiş ve doğal kalmayı başaran yapısını ziyaret etmek istiyorsanız Belek Merkez ile Antalya arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 33 km’dir. Serik ile Belek arasındaki uzaklık ise 9,1 km’dir. Antalya havaalanından, Belek’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye D400 karayolu üzerinden kolayca ulaşım sağlanmaktadır.

Transferspro.com üzerinden yapacağınız online rezervasyon ile dilerseniz tek yönlü veya gidiş-dönüş seçenekleri arasından size uygun olanı seçerek transferinizi gerçekleştirebilirsiniz. Araç tipinizi veya transfer çeşidinizi seçmek yine size sunulan tercihler arasında yer alıyor. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer ile sadece sizin kullanımıza sunulmuş araçları kullanabileceğiniz özel transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden faydalanarak bütçenizi koruyabilirsiniz. Varış gününüzden 1 gün önce irtibata geçerek, hangi havalimanından ve hangi noktadan alınacağınızla ilgiler sizinle paylaşılarak, daha etkili bir bilgi akışı sağlanır.