Para Birimi :

Antalya / Kemer - Beldibi Transfer

Antalya / Kemer - Beldibi Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Beldibi Transfer

Antalya/Kemer – Beldibi transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Kemer ilçesine bağlı mahallerden birisi olan Beldibi, en gözde tatil yerlerinden bir tanesidir. Likya Bölgesi ile Pamfilya Ovası arasında yer alan belde, oldukça önemli bir tarihi dokuya sahiptir. Yapılan arkeolojik kazılar sonucunda, mağara sığınaklar, yazıtlar ve resimler ortaya çıkmıştır. Yontma Taş Devri’nin izlerini taşıyan yazıtlar, geçmiş dönemlere bir ışık niteliğindedir. Oldukça yoğun bir şekilde turist akının gerçekleştiği belde, 100 adet turizm tesisini içerisinde barındırmaktadır.

Çoğunlukla tatilcilerin odak noktası hâline gelen Beldibi ile Antalya/Kemer arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 22 km’dir.  Antalya ile Beldibi Mahallesi arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 30 km’dir. Antalya havaalanından, Beldibi’ne gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Havalimanında sizi karşılayan uzman personel eşliğinde, ulaşmak istediğiniz beldeye rahat bir şekilde seyahat etmek istiyorsanız, Transferspro.com bunu sizler için sağlıyor. 7/24 ulaşabileceğiniz destek veya Whatsapp hattı ile sorularınıza çözüm bulabilir ve rezervasyon işlemlerinizle ilgili detayları öğrenebilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer ederek sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan özel bir transfer hizmeti sağlanır. Standart Araçlar ile Özel Transfer, ailenizle veya grup halinde sadece sizin kullanımınıza sunulmuş olan araçlarla seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferler gerçekleştirebilir veya Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi hizmetleri için daha büyük araçlardan faydalanabilirsiniz.