Para Birimi :

Antalya / Kemer - Kiriş Transfer

Antalya / Kemer - Kiriş Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Kiriş Transfer

Antalya/Kemer – Kiriş transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın gözbebeği olan ve turizm merkezi hâline gelen Kemer ilçesine bağlı Kiriş mahallesi, Rus ve Alman turistleri başta olmak üzere birçok tatilcinin tercihlerinde üst sıralarda yer almaktadır. Kiriş’in çevresinde bulunan Göynük Kanyonu, Tahtalı Dağı, Olympos, Phaselis ve Adrasan gibi birçok yeri keşfedebilir ve yapacağınız tatili veya gezileri daha renkli kılabilirsiniz. 5 yıldızlı otellerde konaklama imkânı ile daha konforlu bir konaklama imkânına sahip olabilirsiniz. Ayrıca, kıyı şeridi boyunca uzanan portakal ağaçlarının kokusunu içinize çekebileceğiniz harika bir tatil geçirebilirsiniz.

Çeşitli sebeplerle seyahat etmek istediğiniz veya tatil – gezi amaçlarla ziyaret ettiğiniz Kiriş ile Antalya/Kemer arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 8 km’dir.  Antalya ile Kiriş arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 60 km’dir. Antalya havaalanından, Kiriş’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Alanında eğitimli ve güleryüzlü ekiplerle keyifli bir seyahat gerçekleştirebileceğiniz Transferspro.com hizmetlerine bir tık ile ulaşabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden online rezervasyon gerçekleştirerek ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Kolay rezervasyon işlemlerinin yanı sıra ödeme adımında da müşterilerin memnuniyeti gözetilmektedir. Transferinizin gerçekleşeceği saatten, 24 saat öncesinde rezevasyonunuzu iptal ederek 0 geri iade alabilirsiniz. Farklı transfer çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilir ve yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Bunlar; Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer veya ekstra bir seçenek olan Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferii hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.