Para Birimi :

Antalya / Kemer - Merkez Transfer

Antalya / Kemer - Merkez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Merkez Transfer

Antalya/Kemer – Merkez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Kemer, Antalya’nın en çok ziyaret edilen önemli turizm ilçelerinden biridir. Tarihinin M.Ö 690’lı yıllara kadar dayandığı bilinmektedir. Bu oldukça eski tarih, Kemer’in birçok medeniyete ev sahipliği yapmasını sağlamıştır. Kurulan medeniyetlerden arda kalan yapıtlar, bugün oldukça ünlü antik kentlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Şehrin kalıntıları, turizmi can damarını oluşturmaktadır. Kemer’de Göynük Kanyonu, Tahtalı Dağları, Faselis Antik Kenti Olympos Teleferik, Dinopark, Folklorik Yörük Parkı, Beydağları Sahil Milli Parkı gibi gezebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gece hayatı ile de oldukça eğlenceli bir tatil imkânı sunmaktadır.  

Tatil, gezi, iş seyahatleri, etkinlikler, konserler ve kongreler gibi birçok amaçla ziyaret ettiğiniz Kemer Merkez ile Antalya arasındaki uzaklık D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 49 km’dir. Antalya havaalanından, Kemer Merkez’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Uçak bileti alır gibi artık iniş yaptığınız bölgelerde, transfer hizmetlerinden faydalanmak da oldukça kolay bir hâl almıştır. Online rezervasyon sistemi ile transfer gerçekleştirmek istediğiniz bölgeyi ve transfer çeşidini seçerek yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Profesyonel bir ekip eşliğinde gerçekleştireceğiniz seyahatler için farklı transfer çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar; Vip Araçlar İle Özel Transferi hizmetleri, Standart Araçlar ile Özel Transfer, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer ve son olarak Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi gibidir.