Para Birimi :

Antalya / Kemer - Tekirova Transfer

Antalya / Kemer - Tekirova Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Kemer - Tekirova Transfer

Antalya/Kemer – Tekirova transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Kemer ilçesine bağlı mahallerden birisi olan Tekirova, tarihi yapıları ve doğal atmosferiyle birçok yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Antalya’nın güneyinde yer alan Tekirova, kıyıları ve berrak deniziyle de oldukça sevilen bir tatil yeridir. Mavi bayrak sahibi olması da bunu kanıtlar niteliktedir. Dağlarla çevrili olan mahallenin içerisinde ve çevresinde Phaselis, Olympos ve Yanartaş gibi birçok değerli yer bulunmaktadır. Ekolojik Doğal Parkı ve Dalış Merkezi ise bu mekânları taçlandıran yerlerdendir.  

Antalya/Kemer bölgesinde bulunan ve doğallıyla göz kamaıştıran Tekirova ile Antalya/Kemer arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 40 km’dir.  Antalya ile Tekirova Mahallesi arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 85 km’dir. Antalya havaalanından, Tekirova’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Ücretsiz karşıma servisi ile sizi karşılayan profesyonel ekibimiz eşliğinde ulaşmak istediğiniz bölgeye kısa sürede gidebilirsiniz. Transferinizi online satın almak istediğinizde, gerçeklemesini istediğiniz saatten 12 saat öncesinde rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca, son dakika rezervasyonu için çağrı merkezinden destek alabilirsiniz. Size sunulan araç tiplerinden dilediğinizi seçebilir ve yolculuğunuzu, konforlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi gerçekleştirebilirsiniz. Size sunulan özel transfer (Vip transfer) veya ekonomik transfer hizmetlerinden Transferspro.com farkıyla yararlanabilirsiniz.