Para Birimi :

Antalya - Kızılağaç / Kızılot Transfer

Antalya - Kızılağaç / Kızılot Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Kızılağaç / Kızılot Transfer

Antalya/Side – Kızılağaç/Kızılot transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Kızılağaç ve Kızılot Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı mahallelerdir. Yaz tatillerini serin sularda geçirmek isteyenler ve temiz bir deniz arzulayanların uğrak yeri hâline gelen bu iki bölgeden Kızılot, oldukça eski bir tarihe sahiptir. Kızılağaç ise daha çok Side tarafının atmosferini solumak isteyenlerin adresidir. Side’ye bağlı bu mahalle, her şey dahil sistemin yaygınlaştığı oteller ve birçok gezilecek yer olması itibariyle stres atmak için birebirdir. Gölcük Meydanı’nda gün batımını izleyebilir ve Manavgat Şelalesi’ne bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz.  

Antalya/Side bölgesinde yer alan Kızılağaç ile Side arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 18 km’dir. Kızılot ile Side arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden yaklaşık 20 km’dir.  Antalya ile bu birbirine oldukça yakın Kızılağaç/Kızılot arasındaki uzaklık yaklaşık olarak 77 km’dir. Antalya havaalanından, Kızılağaç/Kızılot’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya/Side  - Kızılağaç/Kızılot transfer hizmetleri için Transferspro.com üzerinden online rezervasyon sisteminden faydalanarak rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Rezervasyonunuz hakkında bilgi edinmek içinse, rezervasyon sırasında belirttiğiniz e-posta adresine ve rezervasyon formuna veya telefonunuza gönderilmiş olan onay mesajını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, acil destek iletişim bilgisini kullanarak soru ve talepleriniz için iletişime geçebilirsiniz. Farklı transfer çeşitlerinden olan Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer ve Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.