Para Birimi :

Antalya - Konyaaltı Transfer

Antalya - Konyaaltı Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Konyaaltı Transfer

Antalya – Konyaaltı transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın bir ilçesi olan Konyaaltı, ilin en çok ziyaret edilen yerlerinden bir tanesidir. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ziyaretçi trafiği ile hareketlenen ilçe, Kepez ve Muratpaşa ile komşudur. Eski dönem uygarlıklarından Likyalılar gibi bir dönemin önemli medeniyetlerine ev sahipliği yaptığı bilinmektedir. Plajıyla da göz dolduran ilçenin içerisinde yer alan Aqualand & Dolphinland, Antalya Müzesi, Kaleiçi, Atatürk Parkı, Antalya Akvaryumu, Antalya Marina gibi bölgelere gezi düzenleyebilirsiniz.

Güzel bir tatil geçirmek veya çeşitli sebeplerle ziyaret gerçekleştireceğiniz Konyaaltı ile Antalya merkez arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 10 km’dir.  Antalya Havaalanı ile Konyaaltı arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak D400 karayolu üzerinden 20 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Konyaaltı’na gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 20 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya  - Konyaaltı transfer hizmetleri için Transferspro.com üzerinden 3 adımda hızlıca online rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üç transfer çeşidinden birini seçerek seyahatinizi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz Vip Araçlar İle Özel Transfer gerçekleştirebilir ve lüks bir seyahatin kapılarını aralayabilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faydalanarak daha uygun fiyat seçenekleriyle yine, konforlu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Diğer iki seçenekten daha uygun olan Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Özel transfer hizmetlerinde sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçlarla seyahat ediyorken ekonomik transfer çeşitlerinde diğer yolcularımızla ortak bir seyahat gerçekleştirirsiniz. Transferin akılcı yolu için Transferspro.com’un hizmetlerini tercih edebilirsiniz.