Para Birimi :

Antalya - Kundu Transfer

Antalya - Kundu Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Kundu Transfer

Antalya – Kundu transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Kundu, Antalya üzerinde kurulmuş olan birçok turizm tesisine ev sahipliği yapan ve Antalya il merkezine yakın bir konumda yer alan ilçelerden bir tanesidir. Antalya’nın ilçelerinden olan Kundu, yaz tatillerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Gezilecek çok fazla bölge bulunmasa da deniziyle tatilcilerin gönlünü çalmayı başarmaktadır. Lara, Yivli Minare, Antalya Oyuncak Müzesi ve Antalya Karatay Medresesi gibi yakın çevrede yer alan bölgeleri de ziyaret edebilirsiniz.

Antalya bölgesinde yer alan Kundu ile Antalya arasındaki uzaklık Havaalanı-Lara yolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 20 km’dir.  Antalya Havalimanı ile Kundu arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak 13 km olmaktadır.  Antalya havaalanından, Kundu’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 20 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya  - Kundu transfer hizmetleri için Transferspro.com üzerinden hızlıca online rezervasyon yapabilirsiniz. Transferinizin gerçekleşeceği ve karşılanmayı istediğiniz alanı seçip daha sonra da, transfer çeşidini seçebilir ve diğer alanları doldurarak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Farklı transfer seçenekleri arasından size uygun olanı seçebilirsiniz. Bunlar; Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerinden yararlanarak Mercedes Vito ile lüks ve konforlu bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinde binek araçlar ve minibüs gibi araçlarla konforlu ve uygun bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Daha uygun transfer hizmetlerini tercih edenler için Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer veya Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi gibi farklı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.