Para Birimi :

Antalya - Lara Transfer

Antalya - Lara Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya - Lara Transfer

Antalya – Lara transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın en uzun kumsalına sahip olan ve şehrin güneydoğusunda bulunan Lara, Muratpaşa’da yer alan turizm bölgelerinden bir tanesidir. Hititler döneminde Luvi’ler tarafından adlandırılan ve KUM  anlamına gelen Lara, yeni tesisler ve altyapı imarları ile gelişmeye devam etmektedir. Toros Dağları’nın eteklerinde konuşlanmış olan Antalya’nın bu gözde bölgesinde, Düden Şelalesi, Perge Antik Kenti, Altınkum Plajı, Lara Plajı, Kaleiçi gibi birçok bölgeyi ziyaret edebilirsiniz.

Antalya’nın en yoğun turist trafiğine sahip olan tatil yerlerinden olan ve hareketli bir bölge haline gelen Lara ile Antalya arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 7 km’dir. Antalya Havalimanı ile Lara arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 16 km’dir. Antalya havaalanından, Lara’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Transferspro.com, güvenli ve konforlu transfer hizmetlerinden yararlanabileceğiniz online rezervasyon imkânı ile seyahatlerinizi daha kolay bir hâle getirir. Birkaç adımda rezervasyonunuzu tamamlayarak yolculuğunuz için yerinizi ayırtabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer ve Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden birini seçerek yolculuğunuza yön verebilirsiniz. Transfer saatinizden size belirtilen süre zarfından daha öncesinde iptal işlemi gerçekleştirdiğinizde iade garantisi bulunmaktadır. 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek veya Whatsapp hattı ile sorularınıza ve isteklerinize kısa sürede cevap alabilirsiniz.