Para Birimi :

Antalya / Side - Gündoğdu Transfer

Antalya / Side - Gündoğdu Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Side - Gündoğdu Transfer

Antalya/Side – Gündoğdu transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı bir mahalle olan Gündoğdu, Akdeniz Bölgesi’nin en çok tercih edilen tatil bölgelerinden bir tanesidir. Sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihlerinde üst sıralarda yer alan Gündoğdu’nun ekonomisi turizmin yanı sıra tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Akdeniz’in duru maviliğinde ruhunuzu dinginleştirebileceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz. Gündoğdu’da bulunan spa merkezlerini ziyaret edebilir, yakın çevredeki antik kentleri, tapınakları veya eğlence merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.

Çeşitli sebeplerle seyahat etmek istediğiniz veya tatil – gezi amaçlarla ziyaret ettiğiniz Gündoğdu ile Antalya/Side arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 17 km’dir.  Antalya ile Gündoğdu arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 45 km’dir. Antalya havaalanından, Gündoğdu’ya gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Kolay ödeme imkânı ile transfer hizmetlerinden faydalanabileceğiniz Transferspro.com birçok operatör, alt acente ve otel ile anlaşma sağlayarak size maksimum konforu sunmayı amaçlamaktadır. Vip Araçlar İle Özel Transfer Mercedes Vito ile yapacağınız seyahatleri içerirken, Standart Araçlar ile Özel Transfer yapacağınız transferlerde birçok minibüs ve binek araç hizmetinize sunulmaktadır. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer yapacağınız transferlerde minibüslerle ve otobüslerle seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ücretsiz karşılama servisi ile sizlerin memnuniyetini ön planda tutan Transferpro transfer hizmetleri, maksimum müşteri memnuniyetini gözetmektedir. Siz de profesyonel ve güleryüzlü bir ekip eşliğinde seyahatinizi tamamlayabilirsiniz.