Para Birimi :

Antalya / Side - Kumköy Transfer

Antalya / Side - Kumköy Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Side - Kumköy Transfer

Antalya/Side – Kumköy transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı bir mahalle olan Kumköy, birçok eski medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Likya Uygarlığı gibi çok eski dönem uygarlıklarıyla başlayan serüven Persler, Romalılar, Bizanslılar ve Osmanlı İmparatorluğu da dahil olmak üzere birçok imparatorluğun egemenliğinde bulunmuştur. Her şey dahil sistemi ile hizmet alabileceğiniz oteller ve birçok tarihi unsurunun yanı sıra serin ve ferah deniziyle Kumköy, tatilcilerin akın ettiği yerlerden birisidir.

İş seyahatleriniz, tatil gezileriniz, etkinlikler, kongreler, seminerler, konserler ve birçok sebep ile ziyaret ettiğiniz. Antalya ile Kumköy arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 53 km’dir. Antalya havaalanından, Kumköy’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Antalya’nın bu gözde beldesine ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Vip Araçlar İle Özel Transferler gerçekleştirebilir veya Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerinden faydalanarak daha uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Transfer hizmetlerinden yararlanmak için Transferspro.com üzerinden online rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyonunuz hakkında bilgiye sahip olmak ve sorunlarınıza ilişkin destek almak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Havalimanında sizi karşılayacak olan ücretsiz karşılama servisi ile profesyonel hizmetlere sahip olabilirsiniz. Güvenli ödeme sistemi ile kolayca ödemenizi gerçekleştirebilir ve seyahatinizi tamamlayabilirsiniz.