Para Birimi :

Antalya / Side - Merkez Transfer

Antalya / Side - Merkez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya / Side - Merkez Transfer

Antalya/Side – Merkez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı bir mahalle olan Side, Anadolu dilinde Nar anlamına gelmektedir. M.Ö 7. Yüzyıldan önce kurulduğu düşünülen Side’nin Pamphylia kentleri ile aynı aşamaları geçirdiği bilinmektedir. Eldeki yazıtlar, kente özgü dillerin konuşulduğunu da göstermektedir. Lidyalılar, Persler ve İskerder gibi büyük imparatorlukların ve imparatorların egemenliği altında bulunmuştur. Apollo Tapınağı, Side Anfi Tiyatrosu, Monumental Fountain, Side Antik Kenti gibi birçok gezilecek yer bulunmaktadır.  

Güzel bir tatil veya çeşitli sebeplerle ziyaret etmek istediğiniz Side Merkez ile Antalya arasındaki uzaklık D400 karayolu üzerinden ilerlediğinizde, yaklaşık olarak 60 km’dir. Side Merkez ile Manavgat arasındaki uzaklık ise D400 karayolu üzerinden ilerlediğinizde yaklaşık olarak 30 km’dir. Antalya havaalanından,  Side Merkez’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Havalimanlarından otelinize veya otelinizden havalimanına gidebileceğiniz transfer hizmetleri ile artık seyahatiniz daha kolay! Transferin akılcı yolu sloganı ile konforlu bir yolculuk yapmanıza olanak sağlayan transferspro.com, farklı transfer çeşitleriyle size geniş bir hizmet ağı sunmaktadır. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerinden faylanarak özel transferler gerçekleştirebilir ve sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçlarla seyahat edebilirsiniz. Ekonomik transfer hizmetlerinde ise Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi ve ayrıca ek olarak kongre ve seminerler için yolcu transferi hizmetlerinden  yararlanabilirsiniz. Güleryüzlü bir ekip eşliğinde siz de konforun tadına varın.