Para Birimi :

Antalya Transfer

Antalya Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Antalya Transfer

Antalya transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Türkiye’nin turizm merkezi olarak bilinen ve sahip olduğu doğal güzellikleriyle ziyaretçisi eksik olmayan bu güzel şehir, birçok köklü imparatorluğun izlerini taşır. Ev sahipliği yaptığı medeniyetler, bugün asıl itibarını kazanmasında yardımcı olmuştur. Yatırımların merkezi hâline gelen Antalya; Lidyalılar, Bizanslılar, Bergamalılar, Osmanlı Devleti ve Selçuklular gibi birçok devletin odak noktası hâline gelmiştir.

Türkiye’nin en kalabalık 5. ili olan Antalya, birçok antik kenti de bünyesinde bulundurur. Sıcak Akdeniz ikliminin etkisi altında olan ve şehrin doğal güzellikleri arasında yer alan şelaleler, ücretsiz bir şekilde ziyaret edilebiliyor. Düden, Manavgat ve Kurtuluş şelaleleriyle sizi büyüleyen manzaralar ortaya çıkıyor.

Şehrin güzelliği, Helenistik dönemin Bergama Kralı 2. Attalos tarafından da oldukça çarpıcı bir şekilde dile getirilmiştir. “Bana yeryüzündeki cenneti getirin” dediğinde, askerleri ona Antalya’yı göstermişlerdir ve Attalos şehri beğenmiştir. Şehrin içinde gezebileceğiniz doğal güzellikler; Aşağı Düden Şelalesi, Alara Çayı, Çıralı Yanartaş, Dim Çayı, Düden Şelalesi, Göynük Kanyonu, Güver Uçurumu Kanyonu, İncekum Tabiat Parkı, Kekova Adası – Batık Şehir, Köprülü Kanyon, Seyir Terası, Olimpos Teleferik – Tahtalı Dağı, Zeytinpark gibi yerlerdir. Tarihi alanları keşfetmek isteyenler için Hamaksia Antik Kenti, Antalya Tarihi Saat Kulesi, Side Antik Kenti, Olimpos Antik Kenti, Selge antik Kenti, Phaselis Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti, Soura Antik Kenti, Kaş Antik Tiyatrosu önerilebilir. 

Antalya’ya ayak bastığınızda ulaşım derdini düşünmenize gerek yok. Antalya transfer bölgeleri ile dilediğiniz alana ulaşım sağlayabileceğiniz Transferspro.com hizmetleri, sizi gitmek istediğiniz bölgeye ulaştırıyor. Vip araçlar ile özel transfer, standart araçlar ile Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle araçlar ile Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi gibi alternatifler arasından size uygun olan seçeneği seçerek, yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Sorularınız için 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek ve Whatsapp hattı size özel çözümler sunar.