Para Birimi :

Bodrum Transfer

Bodrum Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Bodrum Transfer

Bodrum transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? İnsanın aklına tatlı yaz akşamlarını getiren ve hakkında şarkılar yazılan Bodrum, Muğla’nın en gözde ilçelerinden bir tanesidir. Günümüzün en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, kendine has özellikleri ve güzellikleriyle dikkat çekmektedir. Antik çağlarda Halikarnassos olarak adlandırılan ve dünyanın yedi harikasından biri olan Mausoleum’a ev sahipliği yapan bu güzel ilçe, 160 bini aşkın nüfusa sahiptir.

Mausoleum, zamanla depremler ve istitalar sebebiyle zarar görmüş ve bu güzel eserin taşlarından Bodrum Kalesi yapılmıştır. Bodrum Kalesi, Hristiyan Şövalyeler tarafından inşa edilmiştir ve yaklaşık olarak 100 yılda tamamlanmıştır. Bodrum, bugün ayrıca dünyanın en büyük 2. Sualtı Arkeoloji Müzesi’ne sahiptir. Ege Denizi’nin yemyeşil sularıyla bezenmiş güzelliklerini içinde barındırır. Ege kadar Akdeniz ikliminin de izlerini taşıyan Bodrum; Bardakçı Koyu, Bodrum Anfi Tiyatrosu, Zeki Müren Sanat Müzesi, Bitez Plajı, Tekne Turları, Kargı Koyu, Yel Değirmenleri, Barlar Sokağı, Myndos Kapısı, Orak Adası ve birçok güzelliğiyle tatilcileri beklemektedir. Muğla Milas-Bodrum Havalimanı ile inişinizden sonra bir başka bölgeye transfer hizmetleriyle ulaşmak artık çok kolay!

Tatil yaptığınız bölgeden havaalanlarına veya havaalanlarından bir başka bölgeye ulaşmak için çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanabiliyorsunuz. Transferspro.com, birçok değerli marka işbirliğiyle seyahatlerinizi değerli kılıyor. Ücretsiz karşılama servisi, online rezervasyon imkânları ve güvenli ödeme seçenekleriyle kaldığınız otele rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.Vip Araçlar İle Özel Transfer ile konforlu çözümler sizin olur. Mercedes Vito ile yapacağınız lüks seyahatler veya standart araçlar ile yapacağınız özel yolcu transfer hizmetleri bir tık uzağınızda yer almaktadır. Daha ekonomik çözümleri gözetenler için Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bodrum transfer hizmetlerinden faydalanabilmek için profesyonel Transferspro.com ekibinden destek alabilirsiniz.

Muğla etrafında sağlamış olduğumuz diğer transfer hizmetleri için tıklayınız.