Para Birimi :

Foça Transfer

Foça Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Foça Transfer

Foça transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? İzmir’in turistik ilçelerinden olan Foça, Antik çağlarda denizde yaşayan foklardan ötürü Phokaia adıyla anılmıştır. M.Ö 11. Yüzyılda, Aiollar tarafından kurulan Foça, İyon yerleşiminin merkezi olmuştur. Eski uygarlıkların mühendislik alanındaki başarıları ve gelişimleri bölgenin büyümesinde en büyük etkendir. Şimdiki Yenifoça’yı kuranlarsa Cenevizliler olmuşlardır. Foça, Anadolu’nun birçok bölgesi gibi zamanla birçok uygarlığın dikkatini çekmiştir. Saruhanoğulları Beyliği ve Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde yer almış olan Foça, arkeolojik bir merkez olarak da tanınıyor.

Gaziemir ilçe sınırları içerisinde bulunan ve 2006 yılında yeniden inşaasıyla faaliyete geçen Adnan Menderes Havalimanı ile ulaşım derdinin de bir sorun olmaktan çıktığı bu tatil yerinde, güzel bir yaz geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Havaalanından kaldığınız otele ulaşmak için çeşitli ekonomik transfer hizmetlerinden faydalanmak mı istiyorsunuz? Vip transfer ve ekonomik transfer hizmetleri ile Transferspro.com, size en kaliteli ve konforlu çözümleri sunar. Seçeceğiniz transfer çeşidiyle birlikte konforlu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Vip Araçlar İle Özel Transfer seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Daha ekonomik seçenekleri gözetiyorsanız Shuttle araçlar ile ekonomik transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

Foça transfer hizmetleri ve size sunulan diğer profesyonel transfer hizmetleri için Transferspro.com iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Rezervasyon iptali veya seyahatinizde meydana gelen değişiklikleri, 24 saat öncesinde müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek bildirebilir ve iade talep edebilirsiniz. Transferspro.com ile sorunsuz bir yolculuk sizi bekliyor.