Para Birimi :

Kalkan Transfer

Kalkan Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Kalkan Transfer

Kalkan transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Antalya’nın batısında kalan ve Kaş ilçesine bağlı olan gözde turistik beldelerden birisi de Kalkan’dır. Bir dönem Likya Uygarlığı’nın yaşamış olduğu ve bu uygarlığın sayısız kent inşa ettiği belde, birçok önemli tarihi eseri bünyesinde bulundurur. Geçmiş dönemin izlerine rastlayabileceğiniz bu güzel yer ve şehrin kalıntılarıyla bezenmiş olan bölgenin mazi kokan atmosferi, insanı içine çekmektedir.

Kaş’ın doğal bitki örtüsü ve beldeyi maviyle çevreleyen Akdeniz, Kalkan’ı değerli kılan unsurlardandır. Ayrıca, rivayet edilir ki bundan 150-200 sene önce, yakınlarda bulunan Meis adındaki Yunan adasından gelen tüccarlar tarafından kurulmuştur. Bölgenin ve bu bölgeye yakın olan çevrenin tarihi güzelliklerine değinmek gerekirse; Antiphellos Antik Kenti, Patara Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti, Tlos Antik Kenti, Letoon Antik Kenti, Batık Şehir Kekova Antik Kenti, Myra(Demre) Antik Kenti gibi birçok tarihi öğeden bahsedilebilir. Tatilciler içinse Kalkan Halk Plajı, Kaputaş Plajı ve Patara Plajı ziyaretçileriyle buluşuyor. Kalkan beldesinin doğal güzellikleri arasında; Saklıkent Kanyonu, Mavi Mağara, Güvercinlik Deniz Mağarası, Güvercin İni Mağarası bulunuyor.

Kalkan beldesinin güzelliklerine ulaşım sağlamak için Antalya Havalimanı’nda sizi karşılayacak olan Transferspro.com personeliyle, konforlu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel ve güleryüzlü bir ekip eşliğinde otelinize veya kalacağınız bölgeye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu özel transfer hizmetleri için dilediğiniz transfer çeşidini seçebilir ve dilediğiniz araçla yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu transfer çeşitleri; Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer, Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi ve son olarak Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferleridir.

Transferspro.com hizmetlerine dair sorularınız ve daha fazla bilgi için 7/24 ulaşabileceğiniz destek veya Whatsapp hattı ile bizimle iletişime geçebilir ve seyahatlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Hızlı ve sorunsuz bir transfer hizmeti için siz de hemen rezervasyon yapabilirsiniz.