Para Birimi :

Kaş Transfer

Kaş Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Kaş Transfer

Kaş transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Antalya’nın kendine has güzelliğine sahip olan Kaş ilçesi, şehrin en batısında yer almaktadır. Sahip olduğu turistik gücü sayesinde Antalya’nın en değerli ilçelerinden biri olarak göze çarpıyor.

Kaş; Istlada, Apollonia, İsinda ve Kyaenai gibi birçok antik kenti bünyesinde barındırıyor. İrili ve ufaklı olarak birçok harabeye ve tarihi yapıya sahiptir. Örneğin; Tysse adında küçük bir yerleşim bölgesi dahi bulunur. Yüzölçümü 2.231 km2 olan ilçe, Akdeniz’in sıcak ve ılıman ikliminin izlerini taşır. Yazın Akdeniz’de daha serin bir tatil geçirmek isteyenler için gündüzleri Akdeniz Bölgesi’nin en serin yeri olarak bilinmektedir. Ayrıca, kışın hava sıcaklığı 0’ın altına düşmez ve bu özelliğiyle Türkiye’deki tek merkezdir.

Kaş; Dalgıç turizmiyle ülkemizin önem kazanan merkezlerinden olmasıyla birlikte, tarihi ve doğal güzellikleriyle de ön plâna çıkmaktadır. Çukurbağ Yarımadası üzerine yapılan otellerle konaklama için de ideal bir yer özelliği taşır. Büyük Çakıl Plajı, Küçük Çakıl Plajı ve Akçagerme Plajı denizle iç içe bir tatil planlayanlar için tercihler arasında yer edinmektedir. Gezi planları için Mavi Mağara, Güvercinlik Mağarası, Uçarsu Şelalesi, Nisa Antik Kenti, Komba Antik Kenti, Kandyba Antik Kenti, Phellos Antik Kenti gibi tarihi ve doğal güzellikleri keşfedebilirsiniz. Bölgeye Antalya Havalimanı veya Alanya Havalimanı’ndan ulaşım sağlamaksa artık çok kolay! Ayrıca, Kaş’a yapılacak olan bir diğer havaalanı için de iznin çıktığı biliniyor.

Kaş transfer hizmetlerinden faydalanmak isteyenler için üç seçenek bulunuyor. Daha özel transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerini tercih edebiliyorsunuz. Bu seyahatler, Mercedes Vito ile yapacağınız seyahatlerdir. Diğer araç seçeneklerini içeren özel transfer hizmetleri, Standart Araçlar ile Özel Transfer hizmetlerini içerir. Standart araçlar ile özel transfer hizmetleri ve Vip transfer hizmetleri, sadece sizin kullanabileceğiniz araçlarla sağlanan hizmetlerdir. Ekonomik seçenekleri denemek veya tercih etmek isteyenler için Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi hizmetlerinden faydalanılabilir. Ekonomik transfer hizmetlerinde farklı yolcuların size eşlik etmesi söz konusudur. Transferin en akılcı yolu için Transferspro.com hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.