Para Birimi :

Kemer Transfer

Kemer Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Kemer Transfer

Kemer transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Akdeniz’de tatil ve turizm denilince, Antalya’nın kendisinden dâhi önce gelen Kemer, Antalya’ya 40 km uzaklıkta bulunmaktadır. 1980’li yıllara kadar küçük bir köy olarak bilinirken turizmin gelişmesiyle birlikte son 20 sene içerisinde önemli bir merkez hâlini almıştır. Antalya’nın bu gözde ilçesi, önce köy daha sonra kasaba ve son olarak 1991 yılında ilçe statüsünü kazanmıştır.

Toros Dağları’nın eteklerinde yer alan ve 52 km’lik kıyı şeridine sahip Kemer ilçesi, birçok tarihi ve doğal güzelliği bünyesinde barındırır. Göynük Kanyonu, Tahtalı Dağları, Moon Light Parkı, Paselis Antik Kenti, Olympos Teleferik, Beydağları Sahil Milli Parkı gibi birçok tatil ve gezi merkezi ziyaretçileriyle buluşuyor. Antalya Kemer’in eşsiz tatil fırsatlarına ulaşım sağlamak için Antalya Havalimanı’nda sizi karşılayacak olan

Transferspro.com personeliyle, konforlu bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel ve güleryüzlü bir ekip eşliğinde otelinize veya kalacağınız bölgeye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Ulaşım için Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Vip Araçlar İle Özel Transfer hizmetlerimizden birini seçebilir ve dilediğiniz araçla yolculuğunuzu sonlandırabilirsiniz. Online rezervasyon imkânı ile bir tıkla işleminizi tamamlayabilir ve kolay ve güvenli bir ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Kemer transfer hizmetleri için ayrıntılı bilgiye, Transferspro.com iletişim bilgilerini kullanarak erişebilirsiniz.

Transferspro.com hizmetlerine dair sorularınız ve daha fazla bilgi için 7/24 ulaşabileceğiniz destek veya Whatsapp hattı ile bizimle iletişime geçebilir ve seyahatlerinizi kolay aştırabilirsiniz. Hızlı ve sorunsuz bir transfer hizmeti için siz de hemen rezervasyon yapabilirsiniz.