Para Birimi :

Kıbrıs Transfer

Kıbrıs Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Kıbrıs Transfer

Kıbrıs transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Türkiye’nin bir parçası olan ve yavru vatan olarak adlandırılan Kıbrıs, yılın dört mevsimi ziyaretçisi eksik olmayan Akdeniz’in önemli turizm merkezlerindendir. Akdeniz’in üçüncü büyük adası olarak da bilinir. Türkiye, Suriye, İsrail, Lübnan, Mısır ve Lübnan gibi birçok ülkeyle komşudur.

M.Ö 10.000’li yıllarda insanların yerleşmeye başladığı Kıbrıs, yapılan arkeolojik kazılar itibariyle de dikkat çekmektedir. Cilalı Taş Devri’ne dair izlere rastlanan Kıbrıs, ilk yerleşimcilerine Anadolu üzerinden gelen insanlarla sahip olmuştur. Zamanla Tunç ve Demir Çağı gibi birçok eski dönemin izlerinin ortaya çıktığı bir adadır. M.Ö 1500’lere kadar bağımsız bir mahalli idare şekline sahip olan Kıbrıs, bir süre Mısır’ın idaresinde bulunmuş ve daha sonra Hititler, Fenikeliler, Asurlular, Antik Yunanistan, Romalılar, Bizanslılar ve son olarak Osmanlı İmparatorluğu gibi dönemin önemli imparatorluklarına ev sahipliği yapmıştır. Girne Kalesi, Selimiye Cami, Buffaveneto Kalesi, Bellepais Manastırı, Arkhangelos Kilisesi, Soli Harabeleri ve Tiyatrosu, Mavi Köşk, Salamis, Antiphonitis Manastırı ve Cengiz Topel Anıtı gibi birçok özel mekân meraklıların ilgisini cezbetmektedir.  

Kıbrıs’a ayak bastığınızda ulaşım derdini düşünmnize gerek yok. Kıbrıs transfer bölgeleri ile dilediğiniz alana ulaşım sağlayabileceğiniz Transferspro.com, size profesyonel hizmetler sunuyor. Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Vip Araçlar İle Özel Transfer gibi seçenekleri arasından size uygun olan seçeneği seçerek, yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Sorularınız için 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz destek ve Whatsapp hattı size özel çözümler sunar.