Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Güllük Transfer

Muğla / Bodrum - Güllük Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Güllük Transfer

Muğla/Bodrum – Güllük transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Ege Bölgesi’nin incilerinden biri olan Muğla’nın Milas ilçesine bağlı bir mahalle olan Güllük, şirin bir tatil yeri olarak göze çarpmaktadır. Bodrum’un kalabalığına rağmen inatla sakin kalmayı başarabilen yerlerden bir tanesidir. Güllük’ün gelişmesinde etkili olan şeyse, limanı ve çevredeki boksit ve feldispat rezervlerinin sevk noktası olmasıdır. Turizmin yanı sıra balıkçılık da geçim kaynakları arasında yer almaktadır. Turistik tesislerin yoğunluğu, tatilciler için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bölgede gezilebilecek yerler arasında; İasos Antik Kenti ve doğal güzelliğiyle insanı büyüleyen Iassos bulunmaktadır.

İş seyahatleriniz, tatil, konserler, kongreler, seminerler, etkinlikler ve gezileriniz için ziyaret edeceğiniz Güllük ile Muğla/Bodrum arasındaki uzaklık D330 karayolu üzerinden ilerlediğinizde, yaklaşık olarak 43 km’dir.  Muğla ile Güllük arasındaki uzaklık ise yaklaşık olarak 105 km’dir. Milas-Bodrum havaalanından, Güllük’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 15 dakika veya 20 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye kara yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Muğla’nın Güllük Mahallesi’ne yapacağınız ziyaretler, otelinize ulaşmak veya otelinizden havalimanına ulaşmak için gerçekleştireceğiniz transferler, Transferspro.com ile güvence altındadır. Güvenli ve konforlu bir yolculuğun kapılarını aralayan firma ile siz de rahatlığın tadına varabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transferde Mercedes Vito’nun lüksüne erişebilir, Standart Araçlar ile Özel Transfer yine birbirinden lüks ve konforlu araçlarla özel transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Daha ekonomik fiyatlara sahip transfer çeşitlerini tercih etmek istiyorsanız Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz.