Para Birimi :

Muğla/Bodrum - Gümüşlük Transfer

Muğla/Bodrum - Gümüşlük Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla/Bodrum - Gümüşlük Transfer

Muğla/Bodrum – Gümüşlük transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir mahalle olan Gümüşlük, Balık restoranları ile meşhurdur. 2012 yılı itibariyle 3805 kişilik nüfusa sahip olan mahalle, denizden yaklaşık olarak 10 metre yüksekliktedir. Bodrum yarımadasının en batısında yer alan bu güzel yer, ülkemizin en önemli tatil yerlerinden birisidir. Şirin Koyu ve Tavşan Adası, bölgede ziyaret edebileceğiniz yerler arasında bulunmaktadır.  Myndos Antik Kenti ve Karakaya Köyü ziyaret edebileceğiniz diğer bölgeler arasında yer almaktadır.

İş seyahatleriniz veya tatil gezileriniz için ziyaret etmek istediğiniz / ziyaret ettiğiniz Gümüşlük ile Muğla/Bodrum arasındaki uzaklık D330 karayolu üzerinden ilerlediğinizde yaklaşık olarak 22 km’dir.  Muğla ile Gümüşlük arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 143 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Gümüşlük’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Çeşitli ödeme seçenekleri sunulan ve kolayca ödeme gerçekleştirebileceğiniz transfer hizmetlerinden yararlanmak için transferspro.com üzerinden online rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Dilerseniz müşteri temsilcisini arayarak telefon ile rezervasyon yapabilirsiniz. Rezervasyon yaparken size çeşitli transfer çeşitleri sunulur; Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer . Size sunulan bu transfer çeşitleri arasından birini seçerek rezervasyonunuzda bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Araç tipini seçebilir ve ödeme adımını da gerçekleştirerek güvenli bir seyahat için rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.