Para Birimi :

Muğla / Bodrum - İçmeler Transfer

Muğla / Bodrum - İçmeler Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - İçmeler Transfer

Muğla/Bodrum – İçmeler transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle olan ve Marmaris Körfezi içerisinde yer alan İçmeler’in adı meşhur olan şifali içme suyundan gelmektedir. Ege’nin gözde bölgelerinden olan İçmeler, temiz ve ferah atmosferi sebebiyle de tercihler arasında üst sıralarda yer almaktadır. Temiz denizi ve Ege’nin serin suları turizmin gelişmesinde oldukça etkili olduğu söylenebilir. İçmeler’de yapabileceğiniz şeyler arasında başta DolphinParak Marmaris’i ziyaret etmek olabilir. Yunuslarla yüzebilirsiniz. Gece hayatı için bolca bar ve kulüp bulunmaktadır. Tüplü Dalış ve Şnorkelle Dalış gerçekleştirebilirsiniz. Spa merkezlerini ziyaret edebilir veya Türk hamamlarına gidebilirsiniz. Deniz ve yamaş paraşütü yapabilirsiniz. 4WD, ATV ve Off-Road turlarına katılabilirsiniz. 

Muğla/Bodrum bölgesinde bulunan ve tatilcilerin sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden olan İçmeler ile Muğla arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 120 km’dir.  Bodrum Merkez ile İçmeler arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak Atatürk Caddesi üzerinden 6 km olmaktadır.  Milas - Bodrum havaalanından, İçmeler’e gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 45 dakika gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Dalaman havaalanından ise yaklaşık olarak 2,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Muğla/Bodrum  - İçmeler transfer hizmetleri için Transferspro.com üzerinden online rezervasyon yapmanız yeterlidir. 3 Adımda kolayca yapabileceğiniz rezervasyon işlemleri için dilerseniz destek veya Whatsapp hattından bizlere ulaşarak yardım alabilirsiniz. Size sunulmuş olan Vip Araçlar İle Özel Transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer hizmetleri arasından size uygun olanı seçebilirsiniz.