Para Birimi :

Muğla - Bodrum Merkez Transfer

Muğla - Bodrum Merkez Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla - Bodrum Merkez Transfer

Muğla – Bodrum Merkez transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Muğla’nın 13 ilçesinden birisi olan Bodrum, tatil denilince akla gelen ilk bölgelerden bir tanesidir. Adına şarkıların dahi yazıldığı bu güzel ilçe, Ege Denizi’nin gözbebeğidir. Bodrumun kendisine has özellikleri ve atmosferi, turizmde kilit bir bölge olmasını sağlamıştır. Menteşe ilçesi ve Fethiye’yi geçerek Muğla’nın nüfus bakımından en kalabalık ilçesi olan Bodrum, antik çağda Halikarnassos olarak bilinmektedir. Dünyanın Yedi Harikası’ndan biri olan Mausoleum’u da bünyesinde bulundurmaktadır. Bodrum Kalesi ve diğer birçok tarihi eser oldukça rağbet gören yerler arasındadır.   

Muğla’nın gözde yerleşim yerlerinden ve turizm merkezlerinden olan Bodrum Merkez Mahallesi ile Muğla arasındaki uzaklık ise D330 üzerinden devam ettiğinizde, yaklaşık olarak 107 km’dir. Bodrum ile Merkez Mahallesi arasındaki uzaklık ise D330 ve Bodrum Mumcular Yolu üzerinden yaklaşık olarak 31 km’dir. Milas - Bodrum havaalanından, Bodrum Merkez Mahallesi’ne gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak yarım saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Dalaman Havalimanı’ndan bölgeye karayolu ile ulaşım sağlamak ve transfer hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız yaklaşık olarak 2,5 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Muğla  - Bodrum Merkez transfer hizmetleri için farklı transfer çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Vip Araçlar İle Özel Transfer ve Standart Araçlar ile Özel Transfer sadece sizin kullanımınıza sunulmuş araçlarla özel transferler yapabilirsiniz. Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer çeşidini seçerek diğer Transferspro.com yolcularının da size eşlik edeceği daha uygun fiyatlı seçenekleri tercih edebilirsiniz.