Para Birimi :

Muğla / Bodrum - Yalıkavak Transfer

Muğla / Bodrum - Yalıkavak Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Muğla / Bodrum - Yalıkavak Transfer

Muğla/Bodrum – Yalıkavak transferi nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Yalıkavak, Muğla’nın sevilen tatil yerlerinden olan Bodrum ilçesine bağlı bir mahalledir. Muğla’nın büyükşehir olmasıyla statüsü artan mahalle, yarımadanın kuzeybatısında yer almaktadır. Yel değirmenlerinin ve Yalıkavak’ın size sunmuş olduğu eşsiz manzalar ile siz de güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Oldukça önemli tatil beldelerinden birisi olan Yalıkavak, güzel koyları ile de dikkat çekmektedir. Günbatımlarını seyredebileceğiniz ve turizm tesisleri ile rahat bir konaklama imkânına kavuşabileceğiniz belde, son yılların öne çıkanlarındandır. Palmarina’da gezebilir, gece hayatınızı barlarle renklendirebilirsiniz.

Çeşitli sebeplerle seyahat etmek istediğiniz veya tatil – gezi amaçlarla ziyaret ettiğiniz Yalıkavak ile Muğla/Bodrum arasındaki uzaklık D330 ve Bodrum Yalıkavak yolu üzerinden yaklaşık olarak 18 km’dir. Muğla ile Yalıkavak arasındaki uzaklık ise D330 karayolu üzerinden yaklaşık olarak 139 km’dir. Milas-Bodrum havaalanından, Yalıkavak’a gitmek için transfer hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1 saat gibi bir süre zarfında bölgeye karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

Müşteri memnuniyetinin maksimim seviyede tutulduğu ve profesyonel hizmet anlayışının benimsendiği transfer hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, Transferspro.com üzerinden yerinizi ayırtabilirsiniz. Vip araçlar ile transfer, Standart Araçlar ile Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transfer seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek özel transferler veya ekonomik transferler gerçekleştirebilirsiniz. Büyük çaplı organizasyonlar için Kongre ve Seminer İçin Ekonomik Yolcu Transferi seçeneği de bulunmaktadır. Online rezervasyon kolaylığı ile 3 adımda rezervasyonunuzu yapabilir ve konforlu bir yolcuğun kapılarını aralayabilirsiniz.