Para Birimi :

Belek Transfer

Belek Transfer - Şimdi Ara

Yolcular Kişi

Belek Transfer

Belek transfer hizmetlerinden nasıl faydalanabilirim? Antalya’nın bir beldesi olmasına rağmen tatilcilerin odak noktası hâline gelen Belek, güzelliğiyle tüm dünyanın beğenisini kazanıyor. Antalya’nın Serik ilçesine bağlı bu güzel belde, Akdeniz ikliminin o güzel ve sıcak büyüsünü taşır. Yabancı turistlerin uğrak yeri hâline gelen belde, özellikle doğal yaşam dengesinin korunmasıyla dikkat çekiyor. Belek’i diğer tatil yerlerinden ayıran en önemli özelliği, el değmemiş görüntüsü ve çok temiz olan tabiatıdır. Tarihi güzelliklerle bezenmiş, çam ve okaliptüs ağaçlarının serinletici etkisinin oldukça yoğun bir şekilde hissedildiği Belek, sakin bir tatil geçirmek isteyenler için güzel bir alternatif oluyor.

Türkiye’nin önemli tarih yapılarından olan Aspendos Tiyatrosu, 15.000’lik büyüleyici atmosferiyle, antik zamanların havasını günümüze taşıyor. Silyon Antik Kenti, Belek’in adını duyurduğu bir diğer bölgedir. Bizans yapılarından biri olan antik kent, görülmeyi hak eden yerlerdendir. Golf sahaları, Belek’i değerli kılan ve spor severlerin ziyaret edebileceği alanlardandır. Belek’in manzarasıyla bütünleşmiş olan golf sahaları, dönem dönem turnuvalara da ev sahipliği yapmaktadır. Spa merkezleri ve Türk hamamlarını ziyaret edebilir, günübirlik geziler tertipleyebilir ve tatilinize renk katablirsiniz. Bölgeye ulaşımsa oldukça kolay. Transferspro.com Internet sitesi üzerinden Belek veya Antalya bölgeleri için yapacağınız online rezervasyonlar ile havaalanından bırakılmak istediğiniz bölgeye veya otelinize yapacağınız Vip Araçlar İle Özel Transfer veya Shuttle Araçlar ile Ekonomik Transferi için araç seçimizi gerçekleştirebilir ve güzel bir tatile merhaba diyebilirsiniz.

Belek Transfer hizmetleri, profesyonel bir ekip eşliğinde sizlere sunulur. Kolay rezervasyon işlemleri ve çeşitli ödeme kolaylıklarıyla birlikte, 7/24 müşteri hizmeti merkezinden destek alabilirsiniz. Dilerseniz tek yönlü ya da gidiş-geliş gibi çeşitli transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Transferspro.com transfer hizmetleri size özel çözümler sunar.

Ayrıca Antalya çevresindeki diğer transfer bölgeleriyle alakalı bilgi almak için buraya tıklayınız.